Gratis uitproberen

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor binnen uw bedrijf en vindt u het lastig om een keuze te maken? Bij Mix-Fix Coffee kunt u een koffiemachine geheel vrijblijvend uitproberen. Op deze manier helpen wij u de beste keuze te maken. Kortom, wij zijn sterk in koffie én sterk in service!

Proefplaatsing aanvragen

Proefplaatsing aanvragen

Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine waarmee u een lekkere kop koffie voor uw werknemers, personeel of uw klanten kunt zetten? Dan bent u bij Mix-Fix Coffee aan het juiste adres!

Vraag nu een proefplaatsing aan voor één van onze professionele koffiemachines en ontdek welke koffiemachine het best bij uw bedrijf past.

Bekijk onze koffiemachines

Kies uw koffiemachine

Bij Mix-Fix Coffee kunt u kiezen uit verschillende koffiemachines. Welke koffiemachine goed bij uw bedrijf past? Daar kunnen wij u alles over vertellen! Probeer de machine uit met een proefplaatsing.

Kies uw koffiebonen

Een zoete boon, of een koffieboon met een flink bittertje? Vertel ons waar u van houdt en wij kunnen u vertellen welke koffieboon voor u de juiste is!

Geniet van levenslange service

Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder voorraad zit en onderhouden uw machine! Zo kunnen uw werknemers elke dag opnieuw genieten van de lekkerste koffie.

Proefplaatsing aanvragen

Of u één van onze koffiemachines voor zakelijk gebruik nu 3 dagen of 3 weken wilt uitproberen, wij denken graag met u mee. De proefplaatsing is mogelijk met al onze zakelijke koffiemachines.

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.