Dé ultieme smaakbeleving

Bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Mix-Fix Coffee heeft een breed assortiment aan professionele koffiemachines voor op het werk, zodat u en uw collega's iedere dag kunnen genieten van heerlijke koffie. Weet u niet welke koffiemachine past binnen uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een sample box aan!

Wij denken met u mee

Maak kennis met ons en onze producten door vrijblijvend een sample box aan te vragen. Op deze manier kunt u, voordat u een koffiemachine uitkiest, eerst kennismaken met ons. Wij kunnen u voorzien van een passend advies voor een professionele koffiemachine bij u op locatie. Ook voor de keuze aan koffiebonen kunnen wij u alles vertellen.

 

Alle koffiemachines Neem contact op

Proef kwaliteit!

Mix-Fix Coffee biedt professionals de mogelijkheid om gratis een selectie van onze verschillende koffiesoorten te proberen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de ultieme smaakbeleving ervaren om zo de beste keuze te kunnen maken. 

Kies voor ons eigen merk Café Fuerte bonenmix, of kies voor een klassieke koffieboon van Douwe Egberts. Geen bonenmachine? Ook voor Café Fuerte vriesdroog / instantkoffie / freshbrewkoffie hebben we heerlijke samples om te proberen. U ontvangt van elke koffiesoort een sample zakje, zodat u de koffie kunt uitproberen.

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.