Over Ons

Bij koffiemachines van topkwaliteit hoort natuurlijk ook de allerbeste bezorgservice. Onze eigen bezorgservice levert u de gewenste hoeveelheid producten.

 

Elke vier weken levering van dezelfde consulent

Onze eigen consulent levert de producten elke vier weken bij u op de zaak. Zo weet u zeker dat u altijd voldoende in huis hebt. Heeft u extra producten nodig. Bel ons gerust.

 

Geen verplicht afnamecontract

Bij Mix-Fix bent u niet gebonden aan een langdurig afnamecontract. Wij leveren u passende hoeveelheden en doen dit altijd in overleg.

 

Ruim assortiment

Onze consulent heeft altijd een zeer divers assortiment bij zich. Mocht er behoefte zijn aan verbreding of verandering binnen de huidige afname, dan kan dit direct gerealiseerd worden.

 

Productkennis

Bent u niet helemaal tevreden over de smaak van uw koffie of heeft u een andere vraag over uw bestelde product? Twijfel dan niet en vraag onze consulent om advies. Bij Mix-Fix denken wij graag met de klant mee zodat u optimaal kunt genieten van uw koffiemoment.

 

Jura

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.


Het traditioneel Zwitserse merk is met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederbuchsiten, Zwitserland. In Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Zweden en Zuidoost-Azië is JURA met eigen verkoopmaatschappijen en joint ventures vertegenwoordigd. In Scandinavie, de VS en het Verre Oosten werkt JURA nauw samen met distributeurs.

Animo

Animo maakt hoogwaardige koffiezetsystemen en -automaten voor mensen die goede koffie willen schenken. Al onze apparaten zijn gebruiksvriendelijke apparaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Met de machines van Animo zet u keer op keer lekkere koffie, maar ook thee, chocolademelk of soep. Dit doet Animo al 70 jaar, voor binnen- en buitenland.

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat is een toonaangevende fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In dit tijdsbestek is het bedrijf uitgegroeid van groothandel in horecaproducten tot specialist en producent; een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier met internationale allure en ambities.

De Fountain-Groep

De Groep werkt in 28 landen en bouwde een sterke faam en identiteit op, die berusten op service en een aanbod met een persoonlijke toets, met een ruim gamma van producten à la carte die via een distributienetwerk in de buurt worden verdeeld. Automaten of machines met patronen of capsules, waterfonteinen, alle toebehoren en accessoires… bij de Fountain-Groep kunnen de klanten werkelijk op totaalservice rekenen.

Virtuele tour