• 058 233 79 10
 • info@mixfix.nl
 • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld
 • 058 233 79 10
 • info@mixfix.nl
 • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld
Jura Nederland

Zwitserse kernwaarden

 • Optimaal koffieresultaat
 • Eenvoudige bediening
 • Subliem design
 • Duurzaamheid en eco-intelligentie
 • Wereldwijde service
 • Complete oplossingen voor alle koffiegewoonten

Keeping Pace With Changing Times.

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.

Het traditioneel Zwitserse merk is met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niederbuchsiten, Zwitserland. In Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Zweden en Zuidoost-Azië is JURA met eigen verkoopmaatschappijen en joint ventures vertegenwoordigd. In Scandinavie, de VS en het Verre Oosten werkt JURA nauw samen met distributeurs.

Animo is opgericht op 10 december 1950 en kent een lange geschiedenis. In 1950 startte oprichter L. Scheepstra kleinschalig, met de verkoop van koffiezetapparaten en -benodigdheden, in een winkeltje in Amersfoort.

Na een succesvolle start groeide Animo in snel tempo. In 1962 kwam er een tweede vestiging bij in Assen om het ruime assortiment te kunnen blijven produceren voor een steeds bredere klantenkring in steeds meer landen. Zo stroomden bijvoorbeeld de eerste orders uit Duitsland binnen.

DUURZAAMHEID EN VAKMANSCHAP

Wij gebruiken alleen de beste materialen. Zoals RVS voor de behuizing, wat er niet alleen elegant uitziet, maar ook duurzaam is. Daarnaast gebruiken we alleen hoogwaardige componenten, waardoor een snelle, goed werkende machine voor langere tijd gegarandeerd is. Wij zijn al sinds 1994 ISO 9001 gecertificeerd. Een hoge kwaliteitsstandaard is voor ons een vereiste.

Wat in al die ruim 65 jaar vooropstaat is het vakmanschap. Het bewerken van roestvrij staal is een ambacht. Het gebruik van RVS is nog steeds het handelsmerk van Animo.

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van 70 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes.

Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Bravilor Bonamat een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij in opdracht van derden als Original Equipment Manufacturer (OEM).

Onze missie is wereldwijd een inspirerende en innovatief sterke, strategische partner te zijn.

Ruim 450 betrokken medewerkers werken wereldwijd samen aan onze core business: het ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele drankbereidingssystemen. Met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 100 landen geniet Bravilor Bonamat internationale bekendheid.

Alle bedrijfsonderdelen zijn gecentraliseerd op één locatie in Heerhugowaard. Hierdoor kunnen wij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt. Deze mate van flexibiliteit zien wij als een groot voordeel. Zo kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze klanten, wereldwijd.

De Fountain-Groep werd in 1972 opgericht en werkte zich in de loop der jaren op tot Europees marktleider met het meest uitgebreide drankenaanbod voor bedrijven en organisaties van 5 tot 50 personen en voor grote klanten met meerdere vestigingen.

De Groep werkt in 28 landen en bouwde een sterke faam en identiteit op, die berusten op service en een aanbod met een persoonlijke toets, met een ruim gamma van producten à la carte die via een distributienetwerk in de buurt worden verdeeld. Automaten of machines met patronen of capsules, waterfonteinen, alle toebehoren en accessoires… bij de Fountain-Groep kunnen de klanten werkelijk op totaalservice rekenen.

De Fountain-Groep verdeelt een hele waaier aan producten, onder de eigen merknaam of onder andere labels. Daarom kan de Groep ook steeds de oplossing bieden die bedrijven en structuren zoeken om hun eigen aanbod aan klanten en/of personeel te kunnen aanpassen aan welbepaalde criteria, zoals het verbruiksvolume of het profiel van de verbruikers.

Sinds 1999 is de Fountain-Groep genoteerd op Euronext.