• 058 233 79 10
  • info@mixfix.nl
  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld
  • 058 233 79 10
  • info@mixfix.nl
  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld

Mix-Fix werkt met transparante servicetarieven.

Waarom is onderhoud noodzakelijk (belangrijk)?
Door de jaren heen vindt aan het mechanische gedeelte normale gebruiksslijtage plaats. Kalk en koffievetten laten tevens hun sporen achter in de loop der jaren. De machine moet daarom gereinigd worden om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Met uw keuze voor een volautomatische koffie- en espressomachine kiest u voor bedieningsgemak: ingewikkelde handelingen (als het uitnemen/vervangen van onderdelen) behoren dan ook niet tot uw favoriete bezigheden. Gewoon het volgen van de instructies op de display is wat de moderne gebruiker van een JURA mag verwachten. Het uitvoeren van een onderhoudsbeurt is in de vertrouwde handen van een specialist.

Wanneer heeft mijn machine onderhoud nodig?

Wanneer het uitvoeren van de reinigingsbeurt problemen oplevert, de display een storing meldt of als de koffiekwaliteit achteruit gaat, kan een onderhoudsbeurt nodig zijn. Wanneer uw machine naar behoren functioneert, is onderhoud niet direct nodig echter kunt u naar wens een preventieve onderhoudsbeurt laten uitvoeren.

Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?
Met behulp van een geautomatiseerd diagnosesysteem kan Mix-Fix exact het gebruik en de staat van onderhoud van uw machine bepalen. Aan de hand van deze uitgebreide statistische gegevens wordt bepaald welke onderdelen getest, gereinigd, afgesteld of eventueel (preventief) vervangen dienen te worden. Eventuele software updates worden in de machine geladen, de machine wordt uitgebreid op werking getest en bovendien worden de uitgevoerde werkzaamheden opgeslagen in het geheugen van de machine. Zo’n uitgebreide onderhoudsbeurt verlengt dus de levensduur van uw kostbare bezit.

Mix-Fix te Leeuwarden hanteert servicetarieven voor onderhoud en reparatie aan JURA machines.

Zie hieronder de tarieven van Mix-Fix | Huishoudelijk - Klein zakelijk & Zakelijk


Jura onderhouds filmpjesKlik op de afbeelding voor de JURA onderhoudsfilmpjes